Euroleague

Πιτίνο: «Από τις πιο ταλαντούχες και σκληρές ομάδες η Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά»

Ο Ρικ Πιτίνο έπλεξε το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στη Βαρκελώνη αύριο, για να κερδίσει.

Για τη Βαρκελώνη αναχώρησε σήμερα (12/12) το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής (13/12) εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Πριν την αναχώρηση ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ρικ Πιτίνο, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ματς κόντρα στους Καταλανούς, των οποίων κι έπλεξε το εγκώμιο, ενώ εξήγησε τι θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα του για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

«Προφανώς, πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι εξαιρετική στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες της πασάρουν εξαιρετικά και παίζουν τέλεια από τη θέση 5 στην επίθεση. Είναι επίσης από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε με νόημα ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x