Για οικογενειακούς λόγους δεν αποδέχθηκε την πρόταση παραμονής του Παναθηναϊκού ο Ρικ Πιτίνο.

Ο πολύπειρος κόουτς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ και δήλωσε πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ένα από τα εγγόνια του τον απέτρεψε να συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο, αλλά τόνισε πως αγάπησε την Ελλάδα.

«Αν δεν ήταν κάποια προσωπικά ζητήματα, με την οικογένειά μου. Είχα ένα πρόβλημα με ένα από τα εγγόνια μου. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, πιθανότατα θα επέστρεφα. Θα κάτσω εκτός τη φετινή χρονιά, ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια ομάδα από το NCAA για να μιλήσει μαζί μου μετά», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο σε ερώτηση για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ευρώπη: «Το Μιλάνο έχει σπουδαίο φαγητό, όπως και η Ελλάδα γενικά. Αγάπησα τη Μόσχα. Έπαθα σοκ από το πόσο όμορφη είναι η Μόσχα και οι παραλίες στο Τελ Αβίβ. Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι δεν μου άρεσε τόσο η Κωνσταντινούπολη κυρίως λόγω της κίνησης. Και η Μόσχα έχει πρόβλημα με την κίνηση, αλλά όχι τόσο όσο η Κωνσταντινούπολη. Στην Ελλάδα, όλοι μιλούν ή καταλαβαίνουν αγγλικά. Στην Κωνσταντινούπολη δεν ήξεραν τίποτα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ