Ευρώπη

Πλήγμα με Μπάροβιτς στο Μαυροβούνιο ενόψει Παγκοσμίου!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-8 μήνες θα μείνει ο Φίλιπ Μπάροβιτς της Μπουντούτσνοστ, συνεπώς θα χάσει και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου!

Μία σημαντική απώλεια στη φροντ λάιν του Μαυροβουνίου, ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ο Φίλιπ Μπάροβιτς υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο, στους τελικούς της Μπουντούτσνοστ με τη Μόρναρ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με οκτώ μήνες. Φέτος, ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε κατά μέσο όρο 4,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ στην Αδριατική λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 4,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που ο σταρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας και αντιπάλου της Εθνικής στον όμιλο, Νίκολα Βούτσεβιτς, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι παρών στην Κίνα, καθώς όπως έχει ξεκαθαρίσει προέχει το μέλλον του στο ΝΒΑ.

Τα ευχάριστα νέα για την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου αφορούν στον Νίκολα Ιβάνοβιτς. Ο γκαρντ της Μπουντούτσνοστ και πρώην της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προπονήσεις σιγά σιγά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στην προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x