Ελλάδα

Πλήρης στη Ρόδο ο Άρης

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Με μία προπόνηση στο κλειστό του Μαρκόπουλου ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Οι «κίτρινοι» δεν επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι στη Φινλανδία και με την Κατάγια, παραμένοντας στην Αθήνα, όπου το απόγευμα της Παρασκευής (9/11) θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο.

Στα ευχάριστα νέα για τον Βαγγέλη Αγγέλου προστέθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά και έτσι θα είναι στη διάθεσή του για την αναμέτρηση τους «θαλασσί».

Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί, Χάρις, Αγγέλου.

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό:

«Μετά την ήττα από την Κατάγια για το FIBA Europe Cup, όλη η συγκέντρωση εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά μας δημιουργεί προβλήματα στη Ρόδο. Βασίζεται κυρίως στην εξάδα των ξένων και στην εμπειρία και την ικανότητα του Μαυροειδή. Καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα των τεσσάρων ξένων περιφερειακών, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο set παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβληθούμε στο παιχνίδι από την άμυνα μας, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φινλανδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x