Ελλάδα

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ θέλει, ο Ολυμπιακός το ίδιο και… απομένει η Γαλατά! Η τουρκική ομάδα ακόμα δεν έχει δώσει το «πράσινο φως», όμως όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Αμερικανού στον Πειραιά είναι κοντά!

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ!

Ο Αμερικανός έχει εκφράσει –με τον τρόπο του- αρκετές φορές την επιθυμία να αποχωρήσει από την Γαλατασαράι, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να ισχύει και για τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος στο ματς με την Γκαζιαντέπ τον άφησε εκτός δωδεκάδας.

Εκεί, έρχεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πίσω τον παίκτη και αυτό επιθυμεί και ο ίδιος. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη και πλέον το «μπαλάκι» πάει στην Γαλατασαράι. Ο Αμερικανός έχει ακόμη συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και όπως είναι φυσικό δεν προτίθεται να τον αφήσει με το αζημίωτο. Γι’ αυτό, το μόνο «αγκάθι» τη δεδομένη στιγμή στην υπόθεση είναι το οικονομικό, το οποίο είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει άμεσα με μία σχετική αποζημίωση, με τον Ντόρσεϊ πάντως να έχει ήδη στα χέρια του τα αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα και να πιέζει με τον τρόπο του!

Όμως, στον Πειραιά έχουν στα σκαριά και το Plan B. Εάν η Γαλατασαράι δεν αφήσει τελικά τον Τζόι Ντόρσεϊ, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στη λίστα τους άλλες μία-δύο περιπτώσεις, οι οποίες και εξετάζονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x