Euroleague

Ποιος Σλούκας; Ο πανηγυρισμός του Ομπράντοβιτς ήταν το ξέσπασμα της βραδιάς (vid)

Ο Κώστας Σλούκας έχει γίνει... talk of the town από χθες, όμως μια ματιά στην αντίδραση του Ομπράντοβιτς στο φινάλε θα σας πείσει πως άλλος το... χάρηκε περισσότερο!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Ηττήθηκε στο ΣΕΦ, γνωρίζοντας το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες του. Είχαν προηγηθεί η ήττα στη Ρωσία απ’ την ΤΣΣΚΑ και αυτή στο ΟΑΚΑ απ’ τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ξανά ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς.

Κάθε επιστροφή του Σλούκα στο Φάληρο αποτελεί θέμα. Και κάθε κουβέντα για το μέλλον του επίσης. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός… παραμονεύει για να τον κάνει δικό του. Και του έχει στείλει το μήνυμα. Ο Σλούκας έχει γίνει «talk of the town» από χθες. Ο λόγος ήταν ο πανηγυρισμός του στο τρίποντο που αποδείχτηκε καθοριστικό για την έκβαση του ματς. Ο «Σλούκι Λουκ» έσφιξε τις γροθιές του, όταν έκανε το 69-73 και το γήπεδο ξεσηκώθηκε.

Αργότερα, ο Έλληνας διεθνής είπε πως ίσως να ήταν λίγο υπερβολική η αντίδρασή του. Και σίγουρα δεν του άρεσε που ένα γήπεδο το οποίο τον αποθέωνε στο ημίχρονο, τον έβριζε στο φινάλε. Ωστόσο το… ξέσπασμα της βραδιάς ήταν άλλο. Ήταν αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x