Ελλάδα

Πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού!

Μετ’ εμποδίων προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μετράει τρεις απουσίες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κλάσεν.

Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ενόψει του ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 (15/10, 18:00).

Τα προβλήματα στον «Δικέφαλο του Βορρά» εξακολουθούν να είναι αρκετά, καθώς εκτός από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, απόντες από την αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα είναι ακόμη οι Θοδωρής Ζάρας και Αντώνης Κόνιαρης.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μία θλάση στους προσαγωγούς, ξεκινώντας άμεσα θεραπείες, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ, για το Basketball Champions League. Η κατάσταση του Ζάρα θα επανεκτιμηθεί ξανά τη Δευτέρα (16/10). Από την άλλη, ο νεαρός διεθνής γκαρντ είναι ανέτοιμος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και έτσι θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής.

Στο μεταξύ, πρόβλημα προέκυψε και με τον Όουεν Κλάσεν. Ο Καναδός σέντερ έχει ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (13/10) και η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό να αποφασίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10), πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x