Ελλάδα

Απόσταση, αλλά και καλό κλίμα για Ολυμπιακό και Παπαπέτρου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου από το οποίο δεν προέκυψε συμφωνία, ωστόσο «βγαίνει» καλό κλίμα για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Άκαρπο αποδείχθηκε το πρώτο ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας προέκυψε απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα σε αυτά που δίνουν οι ερυθρόλευκοι και σε αυτά που ζητά ο Έλληνας φόργουορντ (χωρίς να υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες).

Βέβαια, το κλίμα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια και του μάνατζερ του παίκτη, Νίκου Λώτσου, ήταν πολύ καλό κι αυτό επιτρέπει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης το επόμενο διάστημα.

Όπως και να 'χει, τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέο ραντεβού των ιδιοκτητών της ΚΑΕ με τον Παπαπέτρου αυτοπροσώπως, με στόχο να γεφυρωθεί το «χάσμα» και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στο λιμάνι.

Αυτό, δηλαδή, που θα συμβεί και με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους αφούς Αγγελόπουλους την Πέμπτη το πρωί, μετά τη διαφορά που υπήρξε σήμερα στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x