Euroleague

Πονίτκα: «Όλοι ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης»

Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα ενόψει του ματς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Ολυμπιακό.

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη των παικτών της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα:

«Στον πρώτο γύρο κάναμε μία σπουδαία νίκη, που τη θυμούνται όλοι, καθώς ήταν η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Αλλά, τώρα είμαστε σε άλλη φάση στη σεζόν και το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκείνους, όπως και για τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος παίζει πολύ καλά. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι εκείνοι που μπορούν να σκοράρουν, αλλά όλοι τους. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και για τα 40 λεπτά. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει και νέο προπονητή, οπότε αυτό αλλάζει κι άλλο τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x