Ευρώπη

Πονσαρνάου: «Ορισμένοι παίκτες γύρισαν με κατάθλιψη στις προπονήσεις»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επέστρεψαν ορισμένοι παίκτες της Βαλένθια στις προπονήσεις, μετά από το μεγάλο διάστημα της καραντίνας, όπως δήλωσε ο Τζάουμε Πονσαρνάου.

Κάθε άλλο παρά ήπια ήταν για τη Βαλένθια η επιστροφή στις προπονήσεις, σύμφωνα με τον Τζάουμε Πονσαρνάου.

Όπως είπε ο προπονητής των «νυχτερίδων» αρκετοί παίκτες του έπαθαν κατάθλιψη στην καραντίνα, είτε γιατί φοβούνται τη μόλυνση από τον κορωνοϊό, είτε γιατί ανησυχούν για τραυματισμούς, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ανησυχούν για το μέλλον τους, καθώς δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

«Υπήρχαν και αρνητικές εκπλήξεις στην επιστροφή των προπονήσεων, καθώς ορισμένοι παίκτες ήρθαν σε χειρότερη κατάσταση, από αυτή που περιμέναμε. Ορισμένοι έπαθαν κατάθλιψη στην καραντίνα. Είναι μία κατάσταση που επηρεάζει την ψυχολογία. Όμως, αυτή την στιγμή είναι πολύ καλύτερα, έχουν επιστρέψει στη δουλειά και βλέπουν τους συμπαίκτες τους. Μπορεί να ακουστεί αστείο, αλλά είναι μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ να αστειεύεσαι με κάποιον κατ’ ιδίαν, παρά μπροστά σε μία οθόνη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «νυχτερίδων» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν τρεις τύποι φόβου και ορισμένοι παίκτες νιώθουν και τους τρεις. Ο πρώτος αφορά στη μόλυνση και τον φόβο να κολλήσουν κάποιον από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ο δεύτερος είναι ο φόβος του τραυματισμού, καθώς θα πρέπει να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, ύστερα από αρκετό καιρό στην καραντίνα. Αυτός είναι μεγάλος φόβος. Ο τρίτος έχει να κάνει με τα συμβόλαια, καθώς υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν υπογράψει για την επόμενη σεζόν και ανησυχούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x