Μουντομπάσκετ 2023

Πόποβιτς: «Είναι ασέβεια να μιλάμε για τις απουσίες των ΗΠΑ»

Την ανωτερότητα της Γαλλίας παραδέχθηκε ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά την ήττα των ΗΠΑ, με τον «Ποπ» να δείχνει ενοχλημένος σε ερώτηση για τις απουσίες της Team USA.

Το… καπέλο στη Γαλλία έβγαλε ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά την ήττα-αποκλεισμό από των ΗΠΑ.

Ο προπονητής της Team USA τόνισε πως είναι ασέβεια να γίνεται συζήτηση για τις απουσίες της ομάδας του, δηλώνοντας μάλιστα υπερήφανος για τους δώδεκα που είχε διαθέσιμους στα παρκέ της Κίνας.

«Χάσαμε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θα έχουμε μία άλλη ομάδα του χρόνου. Προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, με τον κόουτς Κολέ και την ομάδα του να ήταν εξαιρετικοί. Είναι η κορυφαία ομάδα της Γαλλίας που έχω δει εγώ προσωπικά. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τις απουσίες της ομάδας του και μάλιστα φάνηκε ενοχλημένος:

«Είναι ασέβεια να ρωτάμε κάτι τέτοιο. Δεν έχετε τον έναν και τον άλλον παίκτη. Αυτό είναι ασέβεια προς τη Γαλλία και όποιον συμμετέχει στο τουρνουά. Η Γαλλία μας νίκησε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι στην ομάδα μου, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα δώδεκα παιδιά. Θυσίασαν το καλοκαίρι τους για να έρθουν εδώ και δεν έχουν παίξει ποτέ άλλοτε μαζί. Έβαλαν τον εαυτό τους στο παρκέ και τους αξίζουν τα εύσημα. Όπως και στη Γαλλία αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Δεν έχει να κάνει με το ποιους παίκτες είχαν οι ΗΠΑ. Αυτούς τους παίκτες είχαμε μαζί μας, έκαναν πολύ καλή δουλειά και είμαι υπερήφανος για εκείνους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x