NBA

Πόποβιτς για Λέοναρντ: «Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε»

Τη δική του άποψη εξέφρασε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, για την ανταλλαγή του Κογουάι Λέοναρντ με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

Η είδηση της ανταλλαγής μεταξύ των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Τορόντο Ράπτορς προκάλεσε… σεισμό στο ΝΒΑ, αφού εμπλέκονται σε αυτή δύο All-Star παίκτες, όπως είναι ο Κογουάι Λέοναρντ και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Λίγες ώρες μετά από την επισημοποίησή της, μίλησε στα media ο προπονητής των «σπιρουνιών», Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο 69χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες αυτής της ανταλλαγής και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κοιτάει μπροστά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο νέα αποκτήματα, τον ΝτεΡόζαν και τον Πελτλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Μιλήσαμε πολλές φορές το καλοκαίρι. Έγιναν προσπάθειες για να δούμε τι ήταν το καλύτερο και όταν προέκυψε αυτή η ευκαιρία για ανταλλαγή, νιώσαμε πως αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Κογουάι πρόσφερε πολλά, μας βοήθησε να κατακτήσουμε το πέμπτο πρωτάθλημα, ήταν δουλευταράς και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά μπροστά.

Δεν θέλω να μιλάω ούτε για τον Τιμ Ντάνκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον ΝτεΡόζαν. Πιστεύω πως η ανταλλαγή αυτή θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες. Ο ΝτεΜάρ είναι All Star, παίκτης ομάδας και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ, ενώ ο Πελτλ ένα ταλέντο με πολλές προοπτικές εξέλιξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x