NBA

Πόποβιτς: «Θα μείνω έκπληκτός αν επιστρέψει φέτος ο Λέοναρντ»

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς μίλησε για τον τραυματισμό του Λέοναρντ.

Μικρές πιθανότητες για να επιστρέψει στη δράση στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ που είναι σε εξέλιξη έδωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Έχουμε ακόμη έναν Χ αριθμό αγώνων μέχρι το τέλος της σεζόν και ακόμη δεν είναι έτοιμος για να παίξει», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής των Σπερς και συνέχισε:

«Εάν τελικά τα καταφέρει να προλάβει αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν και θα είναι μια σαφώς δύσκολη απόφαση. Για τον λόγο αυτό προσπαθώ να είμαι λογικός και ειλικρινής. Θα μείνω έκπληκτος εάν επιστρέψει φέτος», κατέληξε.

Στο σχετικό δημοσίευμα του ESPN, το οποίο υπογράφει ο γνωστός ρεπόρτερ ΝΒΑ, Αντριαν Βονιαρόφσκι όμως αναφέρεται ότι είναι καθαρά μια επιλογή του Λέοναρντ εάν θα επιστρέψει στα παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι ιατροί του έχουν δώσει το «ΟΚ» για να αγωνιστεί καθώς οι εξετάσεις είναι καθαρές και αποδεικνύουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον τένοντα στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο. Εάν θα θελήσει να πιέσει τον εαυτό του να παίξει, και εάν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί έστω κι αν αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x