Euroleague

Ποσό 670.000 ευρώ δεν έχει καταβάλλει στον Παναθηναϊκό Superfoods η Euroleague

Όλο και εντείνεται η κόντρα ανάμεσα στη Euroleague και τον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού σύμφωνα με τους «πράσινους» η διοργανώτρια αρχή δεν τους έχει καταβάλλει ένα σεβαστό ποσό.

Ακόμα μία εστία… έντασης προκύπτει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τη Euroleague, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο διαμάχης των δύο πλευρών.

Όπως προκύπτει από την πλευρά του «τριφυλλιού», η διοργανώτρια αρχή δεν έχει καταβάλλει ως όφειλε από τις 15 Απριλίου στα ταμεία της «πράσινης» ΚΑΕ ποσό ύψους 670.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στις νίκες που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός Superfoods στη φετινή Euroleague.

Εύλογα, στο μυαλό του καθένα, έρχεται η κόντρα που υπάρχει σε εξέλιξη ανάμεσα στον Ζόρντι Μπερτομέου και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ αναφορικά με τα συνεχόμενα πρόστιμα προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, από τη στιγμή που πρόκειται για δικαστικές υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν τελεσιδικήσει.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς Euroleague στις οικονομικές της υποχρεώσεις ή θα προστεθεί ακόμα μία αίτια για να εντείνεται αυτή η κόντρα διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x