Ελλάδα

Πρέκας: «Ήταν καλύτερη ομάδα το Ελληνικό»

Ο Πέτρος Πρέκας, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μίλησε στο sport-fm.gr αμέσως μετά τον τον τελικό με το Ελληνικό.

Παρά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από το Ελληνικό με 71-46, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των “πρασίνων”, Πέτρος Πρέκας, δεν έψαξε για δικαιολογίες. Έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο και παραδέχτηκε την ανωτερότητά του σε όλα τα επίπεδα.

Όσο για τη δική του ομάδα, στάθηκε στη μαχητικότητα που έχει επιδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και σημείωσε ότι θα τα δώσουν όλα ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί την Τετάρτη, για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, στον “Τάφο του Ινδού”.

Τι δεν πήγε καλά σήμερα κύριε Πρέκα και δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να μπει στο παιχνίδι;

“Καταρχήν συγχαρητήρια στο Ελληνικό για τη νίκη του. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα. Ήταν πολύ καλύτερη ομάδα το Ελληνικό, καλά στημένη μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι καλύτερη ομάδα”

Τι να περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα σας;

“Έχουμε δείξει φέτος ότι μαχόμαστε πάντα και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα δούμε σε δυο μέρες τι μπορούμε να διορθώσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.”

Επιμέλεια: Στάθης Αγρογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x