Euroleague

Πρίντεζης: «Ήθελα να δώσω περισσότερα στη Μάλαγα»

Η εφημερίδα της Μάλαγας, «Opionion de Malaga», φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο συνέντευξη του πρώην παίκτη της ομάδας, Γιώργου Πρίντεζη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Κεντρικό πρόσωπο για τους φίλους της Μάλαγας στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ, αγωνίστηκε για σχεδόν δύο χρόνια στην ομάδα της Ανδαλουσίας (2009-2011) και οι ισπανοί τον επισκέφτηκαν στο ΣΕΦ για να του μιλήσουν ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Θέλουμε να πάμε και φέτος στο Final Four» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος τόνισε πως ήθελε να προσφέρει περισσότερα στην πρώην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στην «Opionion de Malaga», για:

-το ξεκίνημα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια την πρώτη αγωνιστική:

«Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με την τελευταία σεζόν:

«Θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο φέτος, να γίνουμε πιο επιθετικοί. Έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, κάτι που είναι σημαντικό με το νεο format της Euroleague. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε τι ζητά από εμάς ο κόουτς Σφαιρόπουλος και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων».

-τον στόχο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four»

-τα δυνατά σημεία της Μάλαγα:

«Η αλήθεια είναι πως δεν την παρακολούθησα πολύ φέτος. Δουλέυουμε σε αυτό τις τελευταίες μέρες και πιστεύω πως είναι πολύ καλή ομάδα με ένα προπονητή, ο οποίος έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Πάντα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα».

-το αν του έκανε έκπληξη η νίκη της Μάλαγα κόντρα στη Φενέρ:

«Όχι δεν μου έκανε έκπληξη, αφού ξέρω πόσο δυνατή ομάδα είναι. Παίζει εξαιρετικά και παίρνει ενέργεια από τους οπαδούς της. Πάντα είναι γεμάτο το γήπεδο και ο κόουτς Πλάθα είχε φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Πιστεύω πως μπορεί να είναι μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης».

-τις αναμνήσεις που έχει από το πέρασμα του στη Μάλαγα:

«Υπάρχουν όμορφες στιγμές αλλά και άσχημες. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν κατάφερα να δώσω όσα μπορούσα. Πραγματικά το ήθελα, αλλά μερικές φορές οι περιστάσεις δεν σου το επιτρέπουν. Η ζωή προχωρά όμως και εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα, αφού τα αξίζει. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τους φιλάθλους της Μάλαγα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x