Euroleague

Πρίντεζης: «Μπορεί να σε τιμωρήσει η Εφές»

Ο Γιώργος Πρίντεζης επεσήμανε ότι κρύβει κινδύνους για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί», επεσήμανε ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του το ματς την ΤΣΣΚΑ και ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε το μήνυμά του για το κρίσιμο παιχνίδι (23/03, 21:00) με την Αναντολού Εφές.

Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» και κορυφαίος τους παίκτης στην αναμέτρηση στη Μόσχα επεσήμανε ότι η ομάδα του Αταμάν έχει ταλέντο και πως μπορεί να κάνει τη ζημιά.

«Όπως έχει φανεί και σε πολλά παιχνίδια, τίποτα δεν είναι εύκολο και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Και η Εφές, παρόλο που είναι τελευταία και δεν περνάει στα playoffs, μπορεί να σε τιμωρήσει, γιατί είναι ομάδα με πολύ ταλέντο», ανέφερε και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Προερχόμαστε από μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αν και κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλοί σε άμυνα κι επίθεση, αλλά να είμαστε και σοβαροί, ειδικά στην έδρα μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Όλοι οι παίκτες μας λείπουν πολύ. Και ο Κώστας και ο Βαγγέλης. Είναι κομβικοί. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς και ατυχίες. Πρέπει να αναπληρώνουμε κενά και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x