Euroleague

Πρίντεζης: «Παραδοσιακά δύσκολη ομάδα η Μακάμπι»

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ολυμπιακός, στο Τελ Αβίβ, απέναντι στη Μακάμπι, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά.

Παραδοσιακά δύσκολος αντίπαλος είναι η Μακάμπι, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού, για το Τελ Αβίβ.

Ο «Πριντ» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον… περισσότεροι, ωστόσο δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούμπιτ, οπότε, εάν θέλουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ, τότε θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της Nova:

Για τα προβλήματα που λιγόστεψαν και το πώς βλέπει το επερχόμενο παιχνίδι με την Μακάμπι: «Τα προβλήματα όντως είναι λιγότερα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας, ο Ρούμπιτ δεν ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε μια δύσκολη, παραδοσιακά, ομάδα. Για να καταφέρουμε να την κερδίσουμε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε, ίσως και για 40 λεπτά. Το ελπίζουμε».

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και πως μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάσει τα σχέδια του πρώην προπονητή του: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόουτς αρέσει πολύ να επικεντρώνεται στην άμυνα. Θέλει να κάνει τη ζωή της αντίπαλης ομάδας πιο δύσκολη, να προσπαθεί εκείνος να τρέχει στον αιφνιδιασμό, να βάζει εύκολα καλάθια και να βρίσκει ενέργεια μέσω της άμυνας. Αντίστοιχα και εμείς θα πρέπει να το προετοιμάσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε τέτοια πράγματα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και να καταφέρουμε και εμείς να παίξουμε καλή άμυνα, γιατί η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Για το γήπεδο της «ομάδας του λαού»: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα μας δώσει συγκέντρωση και κίνητρο, παρά ψυχολογία στην άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x