Euroleague

Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM: «Γλυκόπικρη γεύση για εμάς»

Απογοήτευση για την ήττα από τη Φενέρ, αλλά ικανοποίηση για τη διατήρηση του +9, υπάρχει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πρίντεζης.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Ολυμπιακό η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς το μόνο που μπορεί να κρατήσει είναι ότι προστάτεψε το +9 του ΣΕΦ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την ήττα από τη Φενέρ: «Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε πολύ σήμερα, αλλά στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό και μας έλειπε κάτι, για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο το ματς. Και η Φενέρ ήθελε να αντιδράσει, καθώς ερχόταν από έναν αποκλεισμό, ενώ πήρε και ενέργεια από την έδρα της. Έπαιξαν πιο δυνατά στο τέλος και νίκησαν. Είναι γλυκόπικρη η γεύση γιατί έχουμε μάθει να νικάμε σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά, έτσι είναι η Ευρωλίγκα».

Για το αν είχε έλλειψη ενέργειας στο τέλος ο Ολυμπιακός: «Τα τελευταία λεπτά και να μην έχεις, επιβάλλεται να βρεις ενέργεια. Είμαστε έμπειροι και για λίγο χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το διπλό. Δεν παίζουμε μόνοι μας όμως. Πιστεύω τα δώσαμε όλα και συνεχίσουμε. Έχει δρόμο ακόμα η Ευρωλίγκα. Μέχρι στιγμής είμαστε σοβαροί τόσο εντός όσο και εκτός. Έχουμε διάρκεια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά κρατήσαμε τη διαφορά. Να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Του αξίζουν τα καλύτερα και του το εύχομαι αυτό. Κάνει πολύ καλή σεζόν, σε μία ομάδα που μπορεί να αναδείξει το ταλέντο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x