Ελλάδα

Πρίφτης: «Η ΑΕΚ διαθέτει λύσεις σε όλες τις θέσεις»

Ακόμη πιο δύσκολο κάνουν οι τραυματισμοί το έργο του Άρη στους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Καθοριστικός θα είναι ο τομέας των ριμπάουντ για τον Άρη στους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τόνισε πως το έργο των «κίτρινων» γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που η ομάδα του αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Αφήνουμε πίσω μας την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό και στρέφουμε την προσοχή μας στους αγώνες με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει λύσεις σε όλες τις θέσεις, με εμπειρία και ποιότητα, ένα σύνολο πολύ καλά οργανωμένο μέσα στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και για να τα αντιμετωπίσουμε πρέπει να έχουμε απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και να βγάλουμε ενέργεια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο τομέας των αμυντικών ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός. Επιθετικά, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ και να μη δώσουμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο, κάνοντας αβίαστα λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x