Ελλάδα

Πρίφτης: «Κάναμε καλή δουλειά με τον Μαυροειδή»

"Κλειδί" για τη νίκη του Άρη απέναντι στη Νέα Κηφισιά στάθηκε η καλή άμυνα των «κιτρινόμαυρων» στον Μαυροειδή, όπως δήλωσε μετά το ματς ο Δημήτρης Πρίφτης.

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη επί της Νέας Κηφισιάς με 79-65 εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Δημήτρης Πρίφτης και έπλεξε το εγκώμιο των σημερινών αντιπάλων. Μάλιστα, ο τεχνικός του Άρη θεώρησε σημαντική για την τελικό αποτέλεσμα την αποτελεσματική άμυνα των παικτών του πάνω στον Δημήτρη Μαυροειδή.

«Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στο σετ παιχνίδι. Το γεγονός ότι ένας από τους δυο επιθετικούς της πόλους (σ.σ Λιακόπουλος) απουσίαζε, δημιούργησε σε εμάς καλύτερες συνθήκες και να τους κουράσουμε με την πίεση. Η πίεση δεν αποτυπώθηκε στα λάθη του αντιπάλου, αλλά στο ποσοστό των σουτ τους. Ο Μαυροειδής είναι ένας πολύ δύσκολος ψηλός που δημιουργεί προϋποθέσεις με πολλούς τρόπους για την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του. Σε καίρια σημεία, ήμασταν εύστοχοι στα μακρινά σουτ. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη κι ο δεύτερος γύρος πολύ απαιτητικός».

Από την πλευρά των παικτών των «κιτρινόμαυρων», ο Τόρεϊ Τόμας σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε μάχη και καταφέραμε να επικρατήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x