Ελλάδα

Πρίφτης: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

Η βαριά ήττα από την Μπουντούτσνοστ ήταν διδακτική για τον Άρη και οδήγησε στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους μετά τη βαριά ήττα από τη Μπουντούτσνοστ και τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μετάλλαξη αυτή μέσα σε τρεις μέρες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, παίξαμε σαν ομάδα και η αξία του αντιπάλου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε μια πολύ διδακτική Τετάρτη στον αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ. Αν με ρωτήσετε τι συνέβη δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι από τα ανεξήγητα βράδια. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που είχαμε σήμερα και κερδίσαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις για τις ομάδες που παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τις διαχειρίζεσαι. Χρειάζεται συλλογικότητα και εμπιστοσύνη στους κόλπους της ομάδας για να μπορείς να συνεχίζεις. Πρέπει να αφήσουμε αυτή την πρόσκαιρη χαρά, γιατί σε λίγες μέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ούνιξ», τόνισε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων.

Ο κορυφαίος του Άρη, Οκάρο Γουάιτ (20π., 7 ριμπ.), είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Γι’ αυτά τα παιχνίδια ζει ένας παίκτης. Στη σεζόν μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Το ματς με τη Μπουντούτσνοστ ήταν κακό για μας, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x