Ελλάδα

Πρίφτης: «Με συγκινεί η νοοτροπία μας»

Στη συγκινητική νοοτροπία των παικτών του Άρη σε κάθε ματς απέδωσε τη νίκη των Θεσσαλονικέων επί της ΑΕΚ στον τρίτο «μικρό» τελικό της Basket League ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του «αυτοκράτορα» τόνισε πως το ματς είχε πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των πολλών απουσιών των ομάδων και στάθηκε στα προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και στη ζώνη που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρεί πως ήταν αδικία να μη νικήσει ο Άρης ένα ματς στη σειρά και πως όλα γίνονται από το συναίσθημα, παρά το γεγονός πως η ομάδα τα έχει «φτύσει».

Αναλυτικά: «Η ομάδα μου πολλές φορές με έχει συγκινήσει φέτος και δεν μιλάω για αποτελέσματα, αλλά για την προσπάθεια και τη νοοτροπία της γενικότερα. Αυτή είναι μια ακόμα τέτοια βραδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των συνθηκών που διεξήχθη. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαθέτει περισσότερο ταλέντο σε κάποιες θέσεις και είχαμε αμυντικό πρόβλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τη ζώνη άλλαξαν όλα, άλλαξε η ανάπτυξη της ΑΕΚ, ήταν διαφορετικά τα σουτ που πήρε και, κάπως έτσι, φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε το 2-1, θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ όσο μπορούμε. Δεν θα ήθελα να τελειώσει έτσι η χρονιά, θα ήταν άδικο για την ομάδα μας.

Είπα ότι με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών, γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ότι έχουμε καταφέρει, έχει το χαρακτηριστικό του συναισθήματος. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο αισθηματίας, έτσι μεταφράζεται για μένα ο όρος επαγγελματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα.

"Βενζίνη" δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά υπάρχει συναίσθημα… Παραμένουμε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x