Ελλάδα

Πρίφτης: «Χρειάζεται σθένος, ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι σε δύσκολη θέση και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές.

Κάθε ήττα σε ντέρμπι πονάει και προκαλεί απογοήτευση, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το 66-62 του ΠΑΟΚ επί του Άρη μέσα στο «Αλεξάνδρειο». Ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε τώρα πρέπει να δείξουν σθένος οι «κίτρινοι» και άφησε ανοιχτό παραθυράκι για ενίσχυση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ντέρμπι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έπαιξε πιο έξυπνα από εμάς. Είναι από τα δυσάρεστα βράδια και μία εμπειρία αρκετά χρήσιμη. Στο μπροστινό μέρος του γηπέδου δεν έχουμε καλή εικόνα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε αρκετά. Κάνουμε την προσπάθεια μας αμυντικά, αλλά δεν τη στηρίζουμε επιθετικά. Είμαστε σε δύσκολη θέση και χρειάζεται σθένος για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Συγνώμη από τον κόσμο. Προσωπικά και όλοι μαζί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

-το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι κάτι που θα το συζητήσω, αλλά δεν είναι του παρόντος».

-το αν τίθεται θέμα ικανοτήτων: «Η ικανότητα έχει δύο σκέλη, το μπασκετικό και της ψυχικής δύναμης. Να πάρεις ευθύνες, να μη φοβάσαι και να κάνεις ό,τι κάνεις με αυτοπεποίθηση. Σε αυτό σίγουρα δεν είμαστε καλοί. Διαφωνώ με τον Ξανθόπουλο. Πολύ καλά έκανε και σούταρε. Οταν κάποιος σου αφήνει το σουτ και δε το παίρνεις, ήδη κερδίζει. Πρέπει να σουτάρεις. Κερδίζει στο μυαλό σου».

-τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Καββαδάς: «Έχει δεχθεί ένα χτύπημα στη μέση, που είναι σοβαρό. Θα κάνε αύριο εξετάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x