Ευρώπη

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Αφού έφυγε ο Ράντονιτς, θα έφευγαν όλοι παίκτες»

Σημαντικό ρόλο στις μαζικές αποχωρήσεις παικτών από τον Ερυθρό Αστέρα, το φετινό καλοκαίρι, έπαιξε η φυγή του Ντέγιαν Ράντοβιτς, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Η αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα προκάλεσε τη μαζική φυγή παικτών, το φετινό καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως ο Μαυροβούνιος κόουτς διαπραγματευόταν με την Μπασκόνια τη σεζόν 2015/16, ενώ είχε συμβόλαιο μαζί τους, ενώ στο τέλος τόνισε πως οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν μόνο την παραμονή του Όγκνιεν Κούζμιτς.

«Τη σεζόν 2015/16 ο Ράντονιτς διαπραγματευόταν με την Μπασκόνια, αν και είχε συμβόλαιο με εμάς και δεν θύμωσα καθόλου. Απλά, του είπα να μας πει αν έχει πρόθεση να πάει. Κανείς δεν θα τον σταματούσε, το αντίθετο. Νομίζω ότι ο λόγος που έφυγε, είναι πως έκλεισε ένας κύκλος και χρειαζόταν μία ανανέωση. Ο πρώην προπονητής μας έκανε δουλειά υψηλού επιπέδου. Σύντομα θα τακτοποιηθούν τα χρέη που έχουμε και νομίζω ότι του χρωστάμε ένα 10%», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα στην ιστοσελίδα «politika.rs» για την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Όγκνιεν Κούζμιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε την ομάδα. Ο Κούζμιτς αποχώρησε για διάφορους λόγους. Ο Σιμόνοβιτς έδωσε πολλά στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πέρασε τα 30 και θα ήταν άδικο να μην πάρει πάνω από τρεις φορές τα χρήματά του. Ο Γιόβιτς είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά η Μπάγερν του έδωσε τα τριπλάσια. Ο Τζένκινς ήταν σαν… οπαδός, αλλά πήρε τα διπλά. Και αφού έφυγε ο Ράντονιτς, τότε όλοι περιμέναμε να φύγουν. Τον μόνο που υπολογίζαμε ότι ο Κούζμιτς, αλλά δεν μας εμπιστευόταν πολύ λόγω των χρημάτων που του χρωστάμε. Ο Σέρβος μάνατζέρ του πίστευε ότι θα πάρει τα χρήματά του, αλλά ο Ισπανός ή ο Αμερικανός ήθελαν να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ερυθρός Αστέρας του όφειλε περίπου δύο εκατ. ευρώ, οπότε έπρεπε κάπως να τα καλύψουμε με τη μεταγραφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x