Ελλάδα

Πρόκριση ή… παράταση; Ώρα για Game 2 στα playoffs

Τρία ματς σήμερα για τα playoffs της Basket League.

Μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων το Σάββατο, σήμερα διεξάγονται τα Game 2 των playoffs της Basket League.

Στις 16:00 (ERT Sports) ο Ήφαιστος υποδέχεται στη Λήμνο το Περιστέρι. Το 14ο sold out της σεζόν και οι επιστροφές των Μπρέιζελτον και Διαμαντάκου ισχυροποιούν την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά εκείνη του Αργύρη Πεδουλάκη χωρίς προβλήματα θα προσπαθήσει για τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση, που θα τη φέρει αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά.

Στις 18:00 (ERT Sports) ο αποδεκατισμένος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στο «Παλατάκι». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει πολύ δύσκολο έργο με μόλις δύο ξένους και συνολικά έξι επαγγελματίες διαθέσιμους, καθώς Κόνιαρης και Ζάρας παραμένουν εκτός. Οι Πατρινοί δεν έχουν απουσίες και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά.

Στις 20:00 (ERT Sports) ο Χολαργός θέλει να απαντήσει στην ΑΕΚ για την ήττα στο ΟΑΚΑ, όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα το Σάββατο. Η «Ένωση», που έχει τα γνωστά προβλήματα των Ματσιούλις και Καββαδά, θα παλέψει για το 2-0, προκειμένου να ετοιμαστεί για τα ημιτελικά, πιθανότατα απέναντι στον Προμηθέα.

Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο ματς, θα γίνει το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x