Ευρώπη

Πρόκριση-θρίλερ για την Ούνιξ του Πρίφτη με καθοριστικό και κορυφαίο Καϊμακόγλου!

Πρόκριση στα ημιτελικά με υπογραφή Καϊμακόγλου! Η Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε 69-65 της Λοκομοτίβ με κορυφαίο τον Έλληνα φόργουορντ και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Βαλένθια.

Στα ημιτελικά του Eurocup προκρίθηκε η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη!

Η ρωσική ομάδα επικράτησε 69-65 της Λοκομοτίβ Κουμπάν, κάνοντας το 2-1 στις νίκες και πέρασε στους «4» της διοργάνωσης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, που είχε προκριθεί επί της Ρίτας.

Ωστόσο, η ομάδα του Πρίφτη, ίσως να μην τα κατάφερνε αν δεν είχε σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο πολύπειρος φόργουορντ, εκτός από κορυφαίος της ομάδας του και πρώτος σκόρερ (14π., 4/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ) ήταν και αυτός που μίλησε στα κρίσιμα.

Με δικό του τρίποντο ο «Κάι» στα 40’’ πριν από τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν στο 62-62, έδωσε αέρα τριών πόντων στην ομάδα του, ενώ στη συνέχεια ο Κουλάγκιν που κέρδισε το φάουλ στο τρίποντο, ευστόχησε μόνο στις δύο βολές, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Σε απόδοση τον Έλληνα φόργουορντ ακολούθησαν οι Έρικ ΜακΚόλουμ (11 πόντοι), ενώ καθοριστικούς πόντους πέτυχε και ο Τζαμάρ Σμιθ (9 πόντοι, 3/6 τρίποντα).

Από πλευράς Κουμπάν ξεχώρισαν οι Τζατζουάν Τζόνσον (15 πόντοι), Ντμίτρι Κουλάγκιν (16 πόντοι), ενώ ο Τζαμέλ Μακλίν είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 22’40’’ συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x