Ευρώπη

Προμηθέας: Γράφει «ιστορία» στην Πάτρα κόντρα στην Ολίμπια

Μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας του στην Οστάνδη, ο Προμηθέας υποδέχεται στις 19:30 την Ολίμπια Λουμπλιάνας σε μια ιστορική αναμέτρηση στα χρονικά της Πάτρας

Στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του, ο Προμηθέας Πατρών καλείται σήμερα (19:30, Novasports 1) να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ολίμπια Λουμπλιάνας, για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στα χρονικά επί της Οστάνδης στο Βέλγιο, επιθυμεί να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στους Σλοβένους, που παρά τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων ετών, φέτος παρουσιάζονται ανανεωμένοι κι ενισχυμένοι.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια πρωτόγνωρη μπασκετική γιορτή για τους φιλάθλους της Πάτρας, με μεγάλη βαθμολογική αξία και για τις δύο ομάδες, καθώς δεν αποκλείεται να ορίσει τους στόχους τους στη διοργάνωση, μετά και την ήττα της Ολίμπια από το Στρασβούργο.

Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιάτρας, θα στερηθεί ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κατσίβελη, καθώς ο 27χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που τον ταλαιπωρούν από την περασμένη εβδομάδα.

Ο προπονητής των Πατρινών, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή την δωδεκάδα του από τους: Χολ, Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Καραΐσκο, Σανδραμάνη, Κασελάκη, Σαλούστρο, Κατσίβελη, Μέιερ, Μπράουν, Λαναρά, Έλις, Παρκς Sr. και Μαντζούκα.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x