NBA

Προπονητής της χρονιάς ο Μπουντενχόλζερ! (video)

Ξεχωριστή στιγμή και για τον προπονητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Με το βραβείο του «καλύτερου προπονητή της χρονιάς στο NBA» αναγνωρίστηκε η εξαιρετική δουλειά που έκανε φέτος στον πάγκο των Μπακς ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφερε να πάρει για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο βραβείο, μετά το 2015 ως κόουτς των Χοκς, και επικράτησε των Ρίβερς και Μαλόουν που ήταν στην τελική τριάδα.

«Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με ψήφισαν και... δε μου το κράτησαν, που κάνω τις πιο βαρετές δηλώσεις. Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους Ντοκ Ρίβερς και Μάικ Μαλόουν, όλοι οι προπονητές έχουν επιρροές μεταξύ μας. Ευχαριστώ τις κόρες μου, την οικογένειά μου και τους γονείς μου, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Το βραβείο αυτό προέρχεται από την ομαδική δουλειά και την οργάνωση. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Μιλγουόκι, τον Τζένεραλ Μάνατζερ Τζον Χορστ, τους βοηθούς μου και, ειδικά, τους παίκτες μου, που είναι τόσο ξεχωριστοί. Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερος, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Ελπίζω ακόμη και οι ελεύθεροι να υπογράψουν ξανά μαζί μας. Ευχαριστώ και τους προπονητές μου στην Αριζόνα, όπως και τον Γκρεγκ Πόποβιτς, για τη βοήθειά τους», ανέφερε ο Μπουντενχόλζερ κατά τη βράβευσή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x