Ελλάδα

Προτεραιότητα ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό

Ούτε Πίνι Γκέρσον, ούτε κανείς! Στον Παναθηναϊκό «καίγονται» από τώρα για το θέμα του προπονητή και προτεραιότητά τους είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον οποίο σύντομα θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις.

Η φετινή σεζόν αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και γι’ αυτό ο σχεδιασμός της επόμενης έχει ξεκινήσει την αμέσως επόμενη ημέρα. Το πρώτο και πιο… καυτό θέμα στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αυτό του προπονητή.

Πρόσφατα ακούστηκε το όνομα του Πίνι Γκέρσον για το «τριφύλλι» και το σενάριο αυτό «ενισχύθηκε» από το γεγονός πως ο Ισραηλινός κόουτς –πρώην και του Ολυμπιακού- ήταν στην Ελλάδα και παρακολούθησε τον δεύτερο και τον τρίτο τελικό σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ. Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει θέμα «Πίνχας», αλλά αρνούνται κατηγορηματικά πως έχει γίνει έστω μία πρώτη επαφή.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, προτεραιότητά τους για τον πάγκο είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ακόμη, οι δύο πλευρές δεν έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς το γρηγορότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x