Ελλάδα

Πρώτη επιλογή για ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στόχος για την τεχνική ηγεσία του Λούκα Μπάνκι, που δεν συνεχίζει.

Ο Λούκα Μπάνκι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ μετά τους μικρούς τελικούς απέναντι στο Περιστέρι. Ο Ιταλός τεχνικός χρεώνεται την καθίζηση της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν και παρά την ικανοποίηση που υπήρχε για τη δουλειά του μέχρι τον Φλεβάρη, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ήδη ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επιλογή τους είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο 44χρονος τεχνικός παρουσίασε εξαιρετικό έργο παρά τις αντιξοότητες την τελευταία διετία στον ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο είχε συμβεί σε Κηφισιά και Αστάνα, όπου επίσης δούλεψε, όπως και με τις Εθνικές Εφήβων και Νέων Ανδρών με τις οποίες κατέκτησε ευρωπαϊκούς τίτλους το 2015 και το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και πέρσι, αλλά τότε είχε προτιμηθεί η λύση του Λούκα Μπάνκι. Φέτος που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ο δρόμος είναι ανοιχτός. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως το γκρουπ επιχειρηματιών που βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να αναλάβει το μάνατζμεντ, έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του κόουτς Παπαθεοδώρου εφόσον συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία του τμήματος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει αρκετές κρούσεις και από το εξωτερικό, καθώς έχει υπάρξει φημολογία πως είναι στα υπόψη της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x