NBA

Πώς ο Τζόρνταν αποστόμωσε τον Μίλερ (video)

Ο Ρέτζι Μίλερ αποκάλυψε πώς του απάντησε, με πράξεις και με λόγια, ο Μάικλ Τζόρνταν, όταν είχε το θράσος να του μιλήσει… βρώμικα.

Αν και το παρουσιαστικό του δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο, ο Ρέτζι Μίλερ ήταν από τους μεγαλύτερους trash-talkers του ΝΒΑ.

Ο ίδιος, αφού δικαιολογήθηκε λέγοντας πως αυτή ήταν η άμυνά του λόγω της «εύθραυστης» σωματοδομής του και αποκάλυψε πως η αδερφή του (κορυφαία παίκτρια του WNBA) τον… έδερνε, έφερε στην επιφάνεια μια ιστορία με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Όταν ο Μίλερ ήταν ρούκι στους Πέισερς η ομάδα του αντιμετώπισε σε φιλικό τους Μπουλς του Τζόρνταν και στο πρώτο ημίχρονο εκείνος είχε 10 πόντους και ο «Air» μόλις 4, του είπε «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Υπάρχει νέο αστέρι στην πόλη». Η απάντηση του Τζόρνταν; Τελείωσε τον αγώνα έχοντας 40 πόντους και ο Μίλερ με 12. «Με νίκησε 40-2 στο δεύτερο ημίχρονο και όπως αποχωρούσε μου είπε ‘Πρόσεχε πώς θα μιλάς στον μαύρο Ιησού».

Μάλιστα μίλησε και για την αιώνια κόντρα του με τον Σπάικ Λι, που είναι φανατικός φίλος των Νικς. «Μιλάει πάρα πολύ!», είπε και αναφέρθηκε στα στοιχήματά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x