Ελλάδα

Ραντεβού με Τούρκο επιχειρηματία για χορηγία η ΚΑΕ Άρης

Τούρκος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για χορηγική συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης είχε συνάντηση με τον Νίκο Λάσκαρη.

Μια εξέλιξη που ενδέχεται να δώσει οικονομικές ανάσες στον Άρη έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Ο Τούρκος ιδιοκτήτης καταστημάρων με πολύτιμους λίθους, Αϊχάν Γκιουνέρ, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ με τον Νίκο Λάσκαρη και τον αδερφό του, Μάνο, συζητώντας για το ενδεχόμενο να γίνει χορηγός στην ομάδα. Ασφαλώς μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτη, καθώς η ΚΑΕ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Guner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Guner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x