Ελλάδα

Ραντεβού Πρέλεβιτς με εκπρόσωπο υποψηφίων επενδυτών για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Λύση στον ορίζοντα για την πολύπαθη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Φως στο τούνελ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει επίσημη ενημέρωση, το πρωί της Πέμπτης έγινε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, με τον Γιώργο Καραμάνο. Ο τελευταίος εκπροσωπεί μια ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι υπό διερεύνηση εδώ και καιρό και εξετάζονται οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να αλλάξει η μοίρα του πολύπαθου τμήματος.

Δεν έχει γίνει σαφές ακόμη αν θα υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ή η ομάδα επιχειρηματιών θα αναλάβει αρχικά το μάνατζμεντ της ΚΑΕ, με πιθανότερο σενάριο πάντως το δεύτερο, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του Προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή με τον κ. Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για όλα όσα έχουν σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x