Γενικά

Ραντούλιτσα στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Φοβερό αυτό που πέτυχε ο Γιάννης -Δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα»

Στα κατορθώματα του άλλοτε συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στάθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr, τονίζοντας ότι θεωρεί την Αθήνα δεύτερο σπίτι του.

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr, ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας αναφέρθηκε στην εξέλιξη του πρώην συμπαίκτη του στο Μιλγουόκι και τους Μπακς αλλά και στους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες που γνωρίζει από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την Αθήνα ως το δεύτερο του σπίτι.

Παράλληλα, ο «Μίρο» εξήρε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εθνική Σερβίας, σχολιάζοντας και τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

Αναλυτικά, ο Ραντούλιτσα μίλησε στο sport-fm.gr:

Για τον τραυματισμό του Μιλοσάβλιεβιτς και το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται η Σερβία ενόψει Παγκοσμίου:

«Είναι κάτι φυσιολογικό για τους αθλητές αλλά εύχομαι ο Ντράγκαν να είναι καλά. Προσευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό, είναι καλό άτομο και εξαιρετικός παίκτης. Για τη Σερβία είναι πάντα ένα δυνατό τουρνουά το ‘’Ακρόπολις’’. Μας αρέσει να ερχόμαστε εδώ, ειδικά σε εμάς που παίζαμε κάποτε στην Αθήνα σε ελληνικές ομάδες και θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό διότι η Ελλάδα και η Αθήνα είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Όσο αφορά την ομάδα μου, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και όλα τα παιδιά που ήρθαν είναι συνδεδεμένα με αυτήν. Κάθε παιχνίδι είναι καλό για μας, ειδικά κόντρα σε καλές ομάδες όπως η Τουρκία και η Ιταλία. Δώσαμε ήδη ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Λιθουανία κι έτσι μπορούμε να δούμε που βρισκόμαστε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε ότι γινόμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Ξέρουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί βάσει ονομάτων όμως πρέπει να ενωθούμε όλοι σαν παίκτες, ειδικά τα παιδιά που ενσωματώθηκαν τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί όλοι τους είναι καλά παιδιά και άριστοι επαγγελματίες».


Για το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα παίξει κόντρα στον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και σε γνώριμους παίκτες από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό:

«Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω. Όλα τα παιδιά από την ελληνική ομάδα είναι φίλοι μου. Με τον Γιάννη, μάλιστα, έπαιζα μαζί του στο Μιλγουόκι την πρώτη του χρονιά, που ήταν και για τους δύο η ρούκι σεζόν μας. Είναι πραγματικά φοβερό αυτό που πέτυχε, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έτυχε να παίξουμε μαζί αλλά ειλικρινά τον συγχαίρω για αυτό, όλοι στην Σερβία θέλουμε να τον παρακολουθούμε. Φυσικά και τα υπόλοιπα παιδιά, είμαστε καλοί φίλοι αλλά και μεγάλοι αντίπαλοι όταν συναντιόμαστε στο παρκέ, κάτι που είναι καλό σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων. Μιλώντας εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου ως αρχηγός, ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο. Οι Έλληνες είναι πάντα τρομεροί φίλαθλοι, τώρα θα τεθούν εναντίον μας αλλά αυτό είναι καλό, έτσι είναι ο αθλητισμός».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης-Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x