Ελλάδα

Ράις: «Ευλογία η συνύπαρξη με τον Καλάθη. Δεν μπορείς να πεις ''όχι'' στον Παναθηναϊκό»

Για τα όνειρά του, τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη συνύπαρξή του με τον Νικ Καλάθη μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» ο Τάιρις Ράις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην εφημερίδα «Η Πράσινη»

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τα έχασα. Σοκαρίστηκα να σου πω την αλήθεια. Δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Ήξερα ότι είχα κάνει μια αρκετά καλή σεζόν με την Μπάμπεργκ, αλλά δεν περίμενα τον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αθλητές γνωρίζουμε ότι το να σε ζητάει ένας τόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος είναι τεράστια υπόθεση. Και φυσικά δεν σκέφτεσαι ποτέ το να πεις όχι. Στον Παναθηναϊκό λες μόνο ναι».

Για το τι περιμένει τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι»: «Θέλω να κερδίζω. Κάθε βράδυ. Ακόμα και στις προπονήσεις. Έτσι έχω μάθει από μικρός. Αυτό έκανα και με τις προηγούμενες ομάδες μου, αυτό θα κάνω και με τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο στόχος και ο δικός μου και της ομάδας. Να κερδίζουμε και να φτάσουμε όσο δυνατόν πιο μακριά.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και στην Ευρωλίγκα να πάμε… μακριά. Πλέον η Ευρωλίγκα έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική. Και θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε. Στον Παναθηναϊκό είμαστε αναγκασμένοι να πετύχουμε».

Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη: «Ξέρω ότι πολλοί θα λένε πως ο Καλάθης δεν μπορεί να παίξει με τον Ράις. Ότι είμαστε παίκτες που θέλουμε και οι δύο να έχουμε την μπάλα στα χέρια μας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τον Καλάθη τον ξέρω πολύ καλά και με ξέρει και εκείνος. Μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Είμαστε και οι δύο παίκτες με πολύ… μυαλό. Και όταν έχεις δύο τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου, που ξέρουν το παιχνίδι, τότε είναι ευλογία. Δεν είναι πρόβλημα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Έχω παίξει στο ΟΑΚΑ και ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω. Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι ψέματα να πω πως η ατμόσφαιρα με είχε δυσκολέψει πολύ. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι. Είναι… τρελοί. Ακολουθούν την ομάδα τους παντού, ζουν για την ομάδα και παθιάζονται όσο κανείς άλλος. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τους κάνουμε περήφανους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x