Ευρώπη

Ράις: «Ήταν τύχη και ικανότητα το τελευταίο σουτ»

Το πόσο τυχερός και ικανός στάθηκε ο Ταϊρίς Ράις στο τελευταίο σουτ που έδωσε την πρόκριση στην Μπάμπεργκ επί της ΑΕΚ για το φάιναλ φορ του BCL στάθηκε ο Αμερικανός γκαρντ της κυπελλούχου Γερμανούς.

Ο Ράις τόνισε πως δυσκολεύτηκε από την άμυνα των παικτών της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και πως έβαλαν τα μεγάλα σουτ στο -12 και προκρίθηκαν, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Νίκο Ζήση.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί ήταν εξαιρετική. Με δυσκόλεψε στην άμυνα, ειδικά ο Σάαντ Ρος στο πρώτο ματς. Είναι μια σπουδαία ομάδα.

Απόψε ήμασταν στο -12 και επιστρέψαμε. Αντιδράσαμε. Βρήκαμε μεγάλα τρίποντα και επιστρέψαμε. Ήμουν τυχερός και είχα τις ικανότητες για να βάλω το τελευταίο σουτ. Δουλεύω σκληρά. Είμαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές. Έβαλα αυτό το καλάθι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το έχω δει να το κάνουν άλλοι στο παρελθόν. Χαίρομαι που μας έδωσε την πρόκριση».

Τέλος, για τα καλά λόγια που είπε ο Νίκος Ζήσης για εκείνον, σχολίασε: «Είναι τιμή μου τα καλά λόγια του Ζήση. Τον σέβονται όλοι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης, ηγέτης και συμπαίκτης. Με τιμούν τα λόγια του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x