Ευρώπη

Ράις: «Τρελή, αλλά μεγάλη η εμπειρία μου στην Ελλάδα»

Πολλά πράγματα έμαθε ο Ταϊρίς Ράις από την εμπειρία του στην Ελλάδα, με τον νέο γκαρντ της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως του άλλαξε τη ζωή το καλάθι που πέτυχε στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2014.

Ακόμη θυμάται το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Πανιώνιο ο Ταϊρίς Ράις.

Ο νέος γκαρντ της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε «τρελή» την εμπειρία που είχε στη χώρα μας, ωστόσο παραδέχθηκε πως έμαθε πολλά, ενώ τόνισε πως το καλάθι που έβαλε ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 του άλλαξε τη ζωή.

«Η εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν τρελή. Ήταν καλή, όμως, γιατί με έκανε να σεβαστώ περισσότερο το μπάσκετ, αλλά από την άλλη η προσαρμογή μου δεν ήταν εύκολη. Μόλις είχα τελειώσει το κολέγιο και δεν ήξερα πολλά, ενώ δεν ήξερα καθόλου το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν εκτιμούσα τόσο τους παίκτες που αντιμετώπιζα, όσο τους Αμερικανούς που είχα αντιμετωπίσει πριν. Όμως, ήταν μία μεγάλη εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο Ταϊρίς Ράις στη «Mundo Deportivo».

Για το καλάθι που πέτυχε στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2014 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Αυτό τα άλλαξε όλα! Πραγματικά, αυτό το καλάθι άλλαξε τη ζωή μου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x