Ελλάδα

Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη: «Θα είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό ή για άλλη ομάδα»

Ο εκπρόσωπος του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο «Kill Bill» από τον Ολυμπιακό στο τέλος της περιόδου.

Ο ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εκπροσωπεί και τον Βασίλη Σπανούλη, μίλησε στο περιθώριο του Final-4 της Euroleague και αναφέρθηκε στο μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Ραζνάτοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του «Kill Bill», ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα δεν έχουν μιλήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», κάτι που θα συμβεί με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη:
«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αν κάποιος είχε τις πληροφορίες για το θέμα, αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν μιλούσαμε με τον Ολυμπιακό μεσούσης της περιόδου. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει.

Σίγουρα έκανε μία σπουδαία χρονιά ακόμα κι αν αυτή δεν τελείωσε όπως θα ήθελε η ομάδα, ο Βασίλης και εγώ. Παραμένει πάντως στους δέκα κορυφαίους της διοργάνωσης και ο ηγέτης της ομάδας. Ήταν σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες για 8η φορά στην καριέρα του. Κανείς έχει πετύχει κάτι ανάλογο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x