Ελλάδα

Ρέι στο sport-fm.gr: «Περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Χαρούμενος που ανήκει σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως η ΑΕΚ, δήλωσε στον Γιώργο Πετρίδη ο γκαρντ της «Ένωσης», Κέντρικ Ρέι.

Πώς και πώς περιμένει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο αγώνα και να παίξει μπροστά στους φιλάθλους ο Κέντρικ Ρέι. Ο 25χρονος γκαρντ της «Ένωσης» μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στην Πορταριά, Γιώργο Πετρίδη, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα χαρούμενος που ανήκει σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και ξεκαθάρισε πως η φυσική του θέση είναι point guard.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ρέι στο sport-fm.gr και στον Γιώργο Πετρίδη:
- Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον «οργανισμό» ΑΕΚ: «Ήδη νιώθω πολύ όμορφα στην ομάδα. Είναι ένα υπέροχο κλαμπ. Νιώθω χαρούμενος που είμαι μέρος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ».

- Για τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Ο κόουτς είναι ωραίος τύπος. Ακόμα μας μαθαίνει κι ακόμα τον μαθαίνουμε. Μας λέει πως θέλει να παίξουμε τη νέα σεζόν. Αυτό που θέλω είναι να πάω στον αγωνιστικό χώρο και να εκτελέσω αυτά που μου έχει ζητήσει».

- Για το πώς είχε ζήσει ως φιλοξενούμενος την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στα προ διετίας ματς με τη Νίμπουρκ: «Ήμασταν φιλοξενούμενοι τότε και θυμάμαι ότι μας αποδοκίμαζε πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ. Έντονη γιούχα. Μόνο που τώρα νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και θα παίξω γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Έχω ακούσει ότι υπάρχει πολύ ισχυρή βάση φιλάθλων της ομάδας. Περιμένω τη στιγμή που θα παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό».

- Για το τι προβλέπει για την ΑΕΚ της νέας σεζόν: «Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν μπορούμε να κάνουμε πολλά! Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Αν έχουμε λίγη τύχη και αν κάνουμε αυτό που μας ζητήσει ο προπονητής μας, τότε πιστεύω ότι θα φτάσουμε πολύ μακριά σε όλες τις διοργανώσεις».

- Για τη φυσική του θέση: «Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Πρωτίστως όμως είμαι point guard».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x