Ελλάδα

Ρέλεφορντ: «Ενέργεια και ομαδικότητα τα "κλειδιά"»

Έτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Κολοσσό, ώστε να επανακάμψει, είναι ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Ρόδου πρόσφατα.

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ επέστρεψε στον Κολοσσό, ως αντικαταστάτης του Ντέβιον Μπέρι και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ρόδου για τα συναισθήματά του.

Επίσης, ο 24χρονος γκαρντ τόνισε πως τα «κλειδιά» για να κάνει η ομάδα της Ρόδου μια καλή πορεία είναι η ενέργεια και η ομαδικότητα. ενώ σχολίασε και το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (22/10, 17:00).

Αναλυτικά

Για την επιστροφή του στον Κολοσσό: «Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο νησί της Ρόδου και που θα παίξω ξανά στον Κολοσσό H Hotels. Επίσης, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό και θερμό κοινό, που πέρυσι μας έκανε όλους να αισθανθούμε πολύ όμορφα».

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Επίσης, ξέρω πως έχει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ. Απλά, πρέπει να παίζουμε με ενέργεια και ομαδικά, ώστε να πάνε όλα καλά και να κάνουμε μία καλή χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύο δύσκολες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το Σάββατο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x