Euroleague

Ρίβερς:«Ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το ματς»

Στην απαιτούμενη συγκέντρωση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα απέδωσε την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως πλέον σκέφτονται το ματς στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη και πως πρέπει να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Θεωρεί πως δεν πρέπει να διαλέγουν αντιπάλους, να παίζουν με περηφάνια και τιμή για τη φανέλα και ζήτησε ενέργεια και να είναι επιθετικοί στο παρκέ στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Υπάρχουν εδώ και δύο προπονήσεις που προσπαθούμε να βγάλουμε όσα δείξαμε. Δεν γίνεται συχνά, αλλά είχαμε όλη τη συγκέντρωση στον Ερυθρό Αστέρα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι σε λιγότερες από 48 ώρες.

Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στη Μακάμπι. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα και το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε είναι ο δικός μας εαυτός».

Για τα πλέι οφ: «Υπάρχουν ομάδες που διαλέγουν αντιπάλους, όμως κάθε ομάδα έχει τιμή. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για το καλό της ομάδας».

Για την ενέργεια του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας: «Πρέπει να εστιάσουμε στην ενέργεια. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στο Τελ Αβίβ. Σίγουρα, θα υπάρχουν κενά διαστήματα, αλλά σημασία έχει το πώς τελειώνεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε κάθε φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x