Euroleague

Ρίβερς: «Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να πάρουμε το πλεονέκτημα»

Ο Κέι Σι Ρίβερς υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει ενέργεια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και να πάρει τη νίκη, ώστε να φτάσει στο πλεονέκτημα της έδρας.

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το πλεονέκτημα έδρας εξέφρασε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας που είναι το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Για το αν η μάχη με την ΤΣΣΚΑ θυμίζει πλέι οφ: «Σίγουρα είναι μία κατάσταση πλέι οφ με δύο ομάδες που θα βρεθούν εκεί. Πιθανότατα δεν θα βρεθούμε αντίπαλοι εκεί αλλά θα είναι μία ατμόσφαιρα που θα θυμίζει πλέι οφ».

Για το αν αποτελεί πρόκληση η αντιμετώπιση Τεόντοσιτς και Ντε Κολό:
«Έχουμε παίκτες για να τους περιορίσουμε, προετοιμαζόμαστε ακόμα και στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για να κερδίσεις. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να έχουμε σωστές επιθέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x