Ελλάδα

Ρίβερς: «Περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Περήφανος που πλέον θα φορά την πράσινη φανέλα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, τονίζοντας ότι στόχος είναι μόνο οι τίτλοι.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Κέι Σι Ρίβερς στο επίσημο σάιτ της «πράσινης» ΚΑΕ, με τον Αμερικανό να δηλώσει περήφανος που πλέον είναι μέρος ενός ιστορικού συλλόγου, όπως το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο αριστερόχειρας φόργουορντ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι οι τίτλος ενώ αποκάλυψε ότι έχει αντιληφθεί την αγάπη του κόσμου για τον Παναθηναϊκό, αφού ήδη έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα από οπαδούς του «Εξάστερου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά.

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σημείωσε:

«Ξέρω πολύ καλά τι κάνει για την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα υποστηρίζει την ομάδα. ήδη αρκετούς από τους φίλους της ομάδας μου έχουν στείλει μηνύματα στο internet και με καλωσορίζουν στον Παναθηναϊκό. Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω πως αν είμαστε “1” και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x