Ελλάδα

Ρόμπερτς: «Πολλά σκαμπανεβάσματα ως το τέλος της χρονιάς»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκανε την αυτοκριτική του μετά το άδοξο τέλος της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.

Στα πολλά σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού απέδωσε το άδοξο φινάλε της σεζόν ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την αυτοκριτική του και αναφέρθηκε και στην εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά, ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε για:

-το τι άλλαξε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Νιώσαμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βγήκαν πιο επιθετικά. Έκαναν εύκολα λέι απ και καλά σουτ και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

-την κατάληξη της σεζόν: «Έχουμε παίκτες που παίζουν δυνατά και έχουν χαρακτήρα και παλεύουμε όλο το χρόνο μέσα από σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ήταν το ίδιο και δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ως το τέλος και όσο ο Παναθηναϊκός ανέβαζε ρυθμούς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε έναν τίτλο. Πάντα θες να έχεις κάτι να δείξεις από την προσπάθεια που έκανες όλο το χρόνο και εμείς δεν τα καταφέραμε».

-την εμπειρία από την Ελλάδα: «Έμαθα πολλά από την αρχή ως το τέλος, ένιωσα πως μεγάλωσα και πως έχω κι άλλα να δώσω, ερχόμενος εδώ και επιστρέφοντας στην Ευρώπη. Νιώθω πως είμαι καλύτερος παίκτης από ότι ήμουν όταν ήρθα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία».

-το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρουν και οι δύο πλευρές. Πάντως το σίγουρο είναι πως χάρηκα τη χρονιά εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x