Euroleague

Ρόμπερτς στο sportfm.gr: «Στην Πόλη ήμουν ο εαυτός μου»

Η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Μπράιαν Ρόμπερτς στην Ευρωλίγκα είναι γεγονός και ο Αμερικανός, μίλησε στο sportfm.gr για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και την δική του…μεταμόρφωση.

Ο Ολυμπιακός έφυγε από την έδρα της Φενέρμπαχτσε με μία πολύ μεγάλη νίκη, που τον επανέφερε στις επιτυχίες και στην ηρεμία που έλλειψε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, λόγω των κακών εμφανίσεών του. Βασικός πυλώνας για αυτή την αλλαγή προς το πολύ καλύτερο, ήταν ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος με τους 21 πόντους που πέτυχε, την άρτια οργάνωση του παιχνιδιού και την άμυνά του βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη.

Αποστολή στην Κωνστνατινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, με τις γροθιές σφιγμένες λόγω και της δικής του καλής εμφάνισης που απέδειξε πως η κριτική που του ασκήθηκε ήταν πρόωρη και άδικη, μίλησε στο sport-fm.gr για το «διπλό» της ομάδας του, τη δική του αλλαγή και τη στήριξη που είχε από τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, στις πρώτες δύσκολες γι’ αυτόν μέρες.

«Πήραμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, για το οποίο δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες ημέρες και προσπαθήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η συγκέντρωση και το πείσμα που βγάλαμε ξεχνώντας όσα είχαν προηγηθεί μας βοήθησαν πολύ. Είδαμε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου πως κάνοντας αυτά που μας είπε ο προπονητής ήταν ευκαιρία να νικήσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και την εκμεταλλευτήκαμε», τόνισε αρχικά ο 32χρονος παίκτης.

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, αφού εξήρε την συμπαράσταση που είχε απ’ όλους τους συμπαίκτες του και τους προπονητές όταν δεν έπαιζε καλά, επεσήμανε: «Απόψε είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήξερα πολύ καλά πως δεν ήμουν ο εαυτός μου στα πρώτα παιχνίδια, ήμουν διστακτικός επηρεασμένος και από τους τραυματισμούς που είχα πρόσφατα και κάτι δεν πήγαινε καλά. Πλέον τα έχω αφήσει πίσω μου και θα προσπαθώ να παίζω όσο πιο καλά μπορώ. Ήταν η βραδιά μου, έπρεπε να κάνω κάτι, να βγω… μπροστά και το έκανα».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά και στην επίθεση, χωρίς να έχει μπει στην εξίσωση και ο Βασίλης Σπανούλης, ο Μπράιαν Ρόμπερτς, τόνισε: «Μας λείπει πολύ ο αρχηγός γιατί είναι ο ηγέτης μας. Μαζί του σίγουρα θα είναι όλα πιο εύκολα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για τον καθένα μας. Πήραμε μία ομαδική νίκη με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και κυρίως βγάλαμε… χαρακτήρα στην παράταση, που από δικά μας λάθη οδηγηθήκαμε σε αυτή. Αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Αναφορικά με την συνέχεια του μαραθωνίου της Ευρωλίγκας και τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί παίκτες και χαρακτήρες. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και ποιότητα και από τη στιγμή που αφήσαμε πίσω την στενοχώρια και την αρνητική ενέργεια, είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να αποδίδουμε σταθερά καλό μπάσκετ. Δείξαμε ποιοι είμαστε, αλλά θα πρέπει να έχουμε και συνέχεια».

Τέλος, ο Αμερικανός, μίλησε για τις… παγίδες του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι αλλά πρέπει. Επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Δουλεύουμε όμως πολύ καλά και πιστεύω πως θα κάνουμε αυτά που πρέπει και την Παρασκευή για να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x