Euroleague

Ρούντι: «Σπουδαία ευκαιρία το ότι είμαστε στον τελικό»

Για τον προσεχή τελικό της Euroleague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε μίλησε ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούντι Φερνάντεθ.

Την μεγάλη ευκαιρία της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας απέναντι στην Φενέρμπαχτσε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ υποστήριξε πως παρά τους πολλούς τραυματισμούς οι παίκτες της Ρεάλ έμειναν ενωμένοι και όλοι αναγκάστηκαν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σπουδαία ευκαιρία για εμάς το ότι είμαστε σε έναν τελικό. Είχαμε δύσκολη κανονική περίοδο με τραυματισμού. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και θέλουμε να παίξουμε έτσι και στον τελικό»

Για τις ατυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν παίζεις στην Ρεάλ έχεις μεγάλη πίεση και τον κόσμο πίσω σου. Φέτος είχαμε πολλούς τραυματισμούς, με τον Αγιόν, τον Κούσμιτς, τον Ράντολφ. Αυτά πέρασαν. Μάθαμε από τις δυσκολίες σε όλη την κανονική διάρκεια. Οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές δούλεψαν πολύ και μάθαμε από τις δυσκολίες όλης της σεζόν.

Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά, παίξαμε σαν ομάδα, πιο ενωμένοι και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Τώρα είμαστε στο Final Four με όλους τους παίκτες υγιείς. Είναι σπουδαία ευκαιρία να παίξεις κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει τεράστια εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x