Γενικά

Ρούμπιο: «Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο αλλά περιμένω το συμβόλαιο»

Ο Ρίκι Ρούμπιο περιμένει να δει τι θα γίνει με το μέλλον του στο ΝΒΑ.

Δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ρίκι Ρούμπιο προτού υπογράψει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ και δίχως να προκύψουν εμπόδια από την ομάδα του.

«Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμένα να παίξω για την Ισπανία σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρώτα πρέπει να πάρω το πράσινο φως από την ομάδα μου. Θα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου και μπορεί να είναι δικαίωμα των παικτών να έχουν την τελική απόφαση αν θα παίξουν ή όχι στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, αλλά δε θέλεις να ξεκινήσεις με κακό τρόπο τη συνεργασία σου με μία νέα ομάδα», τόνισε ο γκαρντ των Τζαζ και πρόσθεσε:

«Τελειώνοντας τη σεζόν αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είμαι διαθέσιμος για την Εθνική. Από τη στιγμή που θα υπογράψω το συμβόλαιό μου δε θα έχω κανένα πρόβλημα να παίξω, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να σου πει η ομάδα ότι επειδή μόλις υπέγραψες το συμβόλαιό σου, πρέπει να μείνει το καλοκαίρι εκεί. Βασικά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δε δίνω 100% πιθανότητα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι να υπογράψω το συμβόλαιό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x