Ελλάδα

Σακελλαρίου: «Όσοι βιάζονται να μας ξεγράψουν, να το ξανασκεφτούν»

Αποφασισμένος να διαψεύσει όσους θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό του Πανιωνίου την φετινή σεζόν, δήλωσε ο αρχηγός του «ιστορικού», Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά του όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:

Όσοι βιάζονται να μας ξεγράψουν, να το ξανασκεφτούν
Λένε πως όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι υποχρεωμένος να το ξαναζήσει. Εμείς, από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε τι σημαίνει να προσπαθείς να κάνεις το… ακατόρθωτο πραγματικότητα. Πόσοι πίστευαν, εκτός από τους φίλους της ομάδας, που έκαναν τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε στην Α1; Κι όμως είναι εδώ…

Πολλοί άνθρωποι, γνωστοί και μη, "επώνυμοι" κι "ανώνυμοι", δούλευαν σκληρά … πόρτα - πόρτα, για να δουν τον "Ιστορικό" εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στη "μεγάλη" κατηγορία. Ήθελαν να αποδείξουν (και στον εαυτό τους) πως τα… προγνωστικά είναι για να πέφτουν έξω κι ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει μια ομάδα που έχει βγάλει παίκτες σαν τον Φάνη Χριστοδούλου, που κουβαλά την παρακαταθήκη του Μπόμπαν.

Όσοι βιάζονται να μας ξεγράψουν, να το ξανασκεφτούν. Ναι, δεν ξεκινήσαμε καλά, ναι έχουμε προβλήματα, ναι πρέπει να κάνουμε restart, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να ματώνουμε στο γήπεδο, να κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι, ακόμα κι όταν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος μας.

Η αλλαγή προπονητή συνήθως φέρνει κι αλλαγή κλίματος, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή στον Γιώργο Καλαφατάκη. Η ομάδα προχωρά, είναι σε φάση ανοικοδόμησης, ήδη άλλαξε ένας παίκτης, περιμένουμε να 'ρθουν κι άλλα παιδιά και ΚΥΡΙΩΣ περιμένουμε από το επόμενο εντός έδρας ματς την… κινητήριο δύναμή μας, τους "πάνθηρες".

Η αναμέτρηση με τον Προμηθέα είναι εξ ορισμού δύσκολη. Οι Πατρινοί έδειξαν την αξία τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετρούν 2/2 κι έρχονται με διάθεση να φύγουν με το "διπλό". Το άδειο "Αρτάκης" δεν μας βοηθά, όμως θα μπούμε να τα δώσουμε όλα κι όπου φτάσουμε.

Δεν μπορώ -αν και θα το ήθελα- να υποσχεθώ ότι θα νικήσουμε αύριο. Μπορώ με σιγουριά να πω στον κόσμο μας, αλλά και στους αντιπάλους, ότι καθημερινά θα γινόμαστε καλύτεροι. Όσοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν, μπορεί να εκπλαγούν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x