NBA

Σακίλ: «Μετάνιωσα που έφυγα από το Ορλάντο για τους Λέικερς»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εισήχθη στο Hall of Fame του Ορλάντο και δήλωσε πως μετάνιωσε που έφυγε νωρίς από την ομάδα για να ενταχθεί στους Λέικερς.

Μετανιώνει που δεν έδειξε μεγαλύτερη υπομονή και άφησε γρήγορα το Ορλάντο για τους Λέικερς ο Σακίλ Ο’ Νιλ, όπως δήλωσε στο περιθώριο της εισαγωγής του στο Hall of Fame των «μαγικών». Με ηγέτη εκείνον και δίπλα του τον Πένι Χάρνταγουεϊ, το Ορλάντο έφτασε σε έναν τελικό ΝΒΑ κι έναν ακόμη Ανατολής, προτού ο παλαίμαχος πλέον σέντερ αποχωρήσει για το πιο λαμπερό LA.

«Κάποιες φορές το μετανιώνω. Μακάρι να υπήρχε νόμος που να σε υποχρέωνε να μείνεις όλη την καριέρα σου στην ομάδα που σε επέλεξε στο ντραφτ. Είχαμε μια νεανική και πολύ καλή ομάδα. Είναι κρίμα που διαλυθήκαμε γρήγορα και το σκέφτομαι συνέχεια. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκανα το ένα ή το άλλο, αλλά μετανιώνω που έφυγα από την ομάδα το 1996 για να πάω στους Λέικερς. Έπρεπε να είχα περισσότερη υπομονή. Ήμουν ανυπόμονος να κατακτήσω τίτλους, αλλά ακόμη κι όταν πήγα στους Λέικερς, μας πήρε τέσσερα χρόνια για να πάρουμε πρωτάθλημα», ομολόγησε ο «Σακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x